Vielä yksi tälle viikolle.... 

Äitienpäiväksi mieheni tilasi äitinsä luokse voileipäkakun, mutta kun minä en sitä uskalla syödä, niin ajattelin hemmotella itseäni tekemällä gluteenittoman lohikakun. Tämä ei nyt ehkä ihan ole voileipäkakku, mutta sinne päin kuitenkin.

1241968966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohjana on 150 g gluteenittomia digestive-keksejä ja 75 g voita.

Päälle tein hyydykkeen jossa on n. 4 dl kermaa, 200 g kylmäsavukirjolohituorejuustoa, hiukan hienonnettuja sekavihanneksia, suolakurkkua, kylmäsavukirjolohta ja tietysti liivatelehtiä (6 kpl) jotka liuotin tilkkaan kiehuvaa sitruunamehua.

Päällä lohiruusut, katkarapuja, mozzarella-kuulia, tummia rypäleitä ja kirjolohen mätiä, sekä hiukan tilliä ja viinisuolaheinää. Oli oikein hyvää!