Kuopukseni täyttää huomenna 14 vuotta. Hän kutsui luokkansa tytöt kesteihin, ja halusi kakkuunsa mansikkaa. En halunnut ostaa ulkomaisia mansikoita, joten päätin vain täyttää kakun mansikalla. Sitten pälkähti päähäni idea (jonka myös toteutin):

Tein kääretorttupohjan ja mansikkamoussen pakastemansikoista. Tein hyydytetyn kakun, ja hyydytin sen omenan muotoisessa kulhossa.
Kumottuani kakun päällystin sen punaisella marsipaanilla ja lisäsin pari pikku yksityiskohtaa, ja...

1241811840_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Meillä on mansikalla täytetty omena!  Nauru

 

1241811860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Päällinen ja omenan "tikku" ovat marsipaania, lehti on sokerimassaa.

Sivelin omenan pinnan glittergeelillä, joka toikin kakkuun omenamaista kiiltoa. Toivottavasti ulkonäkö säilyy tuollaisena huomiseen asti.

Täytteessä on siis kermaa, tuorejuustoa ja mansikkasurvosta, sekä ihan vähän sokeria. Niin, ja liivatelehtiä.