sunnuntai, 27. huhtikuu 2008
Lupasin ettei viikonloppuna mitään.... vaan kuinkas kävikään
Muoto näkyy nyt vähän huonosti, kun tuo pursotus meni metsään. Flora vispi jäi vähän löysäksi ja niinpä pursotus ei oikein pysynyt muodossaan. Päälle laitin suklaakuorrutteen, jonka ohjeen bongasin Viljonkalta
(suurkiitokset!). Hyvin simppeliä, sulatetaan yhteen 150g suklaata, 100g voita ja 1rkl siirappia. Suihkasin päälle hiukan pronssia, mutta ei se kauheasti näy. Koristeet ovat elämäni ensimmäiset marsipaani-neilikat. En ole niihin ollenkaan tyytyväinen, mutta menettelevät tässä, kun tämä menee ihan kotisyöntiin. Pursotus-vispi on värjätty vaalean siniseksi, ja on itseasiassa aika lähellä tuota kukkien väriä. Salama vain valkaisi sen tuossa kuvassa lähes valkoiseksi...
Välissä mustikkamoussea (Flora Vispiä, vanilja-tuorejuustoa ja 1 pss pakastemustikoita).
Kohta tulevat sisarukset ja isäni iltakahville, ja sitten maistellaan!
Kommentit