Tammikuun lopulla tein töihin kukkakakun sen kunniaksi että eräälle työkaverille oli syntynyt tyttövauva. Se kakku löytyy täältä.

Tänään tuo pikku-prinsessa saa nimen ja niihin juhliin haluttiin samanlainen kukkakakku vähän isompana.

2.Kukka_1

Tässä kakussa värit ovat hiukan muuttuneet. Reunan keltainen on vaaleampi kuin ensimmäisessä kakussa, mutta kukka taas on tummempi. En tässäkään kakussa ole ihan tyytyväinen reunan koripunos-pursotukseen, mutta ehkä mä vielä joskus opin tekemään sen kunnolla.

Pohja 7 munan kakkupohja. Kakku on gluteeniton, vaikkei sitä pyydettykään. Mulla kun ei nykyään ole kotona muita kuin gluteenittomia jauhoja.

2.Kukka_2

Täytteet ovat samat kuin ensimmäisessä kakussa, eli mansikkamousse ja valkosuklaamousse. Kuorrutuksena tässäkin sokericreme, eli voi-sokerikuorrutus. Se on mielestäni kauhean makeaa, mutta kun samanlaista toivottiin niin.... ja olen tässä tullut huomaamaan että maku-asia on aina maku-asia. Yhden mielestä hirmu makea on toisen mielestä ihan sopiva.

2.Kukka_3

Tein tähänkin kakkuun reunoille tuollaiset pikku-kukat. Eivät kovin kauniita, mutta eipähän näytä reuna niin tyhjältä.

Tähänkin kakkuun tein erillisen koristeen,  johon myös kirjoitin pikku-prinsessan todella kauniin nimen.

Eeva-Afrodite_2-normal.jpg

Tässä näkyvät värit ovat aika lailla oikeat. Tossujen lumihiutaleet ovat valmiita koristeströsseleitä. Samoin tuo pieni kukka on tehty valmiista sydämen muotoisista kakunkoristeista ja sokerihelmestä. Nimi on kirjoitettu pensselillä elintarvikevärillä.

Eeva-Afrodite_1-normal.jpg

Koriste on kokonaan sokerimassaa.

Tässä vielä kuva koristeesta kakun päällä.

2.Kukka_4

Laitoin koristeen kuitenkin mukaan erillisenä, ettei se vain matkan aikana vahingoitu. Toivottavasti meni ehjänä perille.