Mulla on varmaan ollut KYHin jälkeen joku bloggaus-ähky. En ole saanut aikaan oikein mitään, ja ne vähät mitä on tehty, on jääneet kuvaamatta ja postaamatta.

Lisäksi nykyään tekemisiäni rajoittaa tämä:

Puhelimesta%20siirretyt%20040-normal.jpg

Jalassa roikkuu koko ajan pieni Englannin Springerspanielipentumme Remu. Hymy

Meillä on tosiaan uusi perheenjäsen, joka vaatii kovasti huomiota meiltä kaikilta. Suloinen pieni pissapoika, kakkamaakari, naskalihammas....

pentuaikaa_1

8vk -1

Eikö olekin suloinen?!

 

On meillä jotain tehtykin; tällaista meillä syötiin muutama viikko sitten.

Ants on a Log

Ants on a Log_2

Tämän hupsun ruoan nimi ja idea juontuu siitä, että joskus pelailen Facebookissa peliä nimeltä Cafe World. Siinä siis pidetään yllä kahvila-ravintolaa, ja siinä voi valmistaa tai lahjoittaa kavereille mitä erilaisimpia ruokia ja herkkuja. Yhden tällaisen ruokalajin nimi on "Ants on a Log".

Mulla ei ole aavistustakaan mitä sen nimisessä ruuassa pitäisi olla, mutta nimen ja kuvan perusteella kehittelin meille tällaisen päivällisen.

Tässä on pieniä kesäkurpitsoita, jotka on halkaistu pitkittäin. Esikeitin niitä ensin n. 5-10 min jotta ne vähän pehmiävät. Sitten koversin sisuksen pois ja asettelin kesäkurpitsat uunipellille.

Täyttessä on lihaliemessä keitettyä riisiä, paistettua jauhelihaa ja sipulia, ranskankermaa ja kesäkurpitsojen koverrettu sisus. Ja tietysti mausteita!

Laitoin täytettä kukkuroilleen kesäkurpitsoille, ripottelin päälle juustoraastetta ja sitten asettelin päälle muutaman halkaistun mustan oliivin.

Uunin lämpöä en muista enää, mutta olisikohan ollut jotain 225 asteen paikkeilla. Paistetaan sen verran että kuorrutejuusto sulaa ja saa kauniin värin.

Siinä siis "muurahaisia pölkyllä".  Hymy

Tässä pölkyt juuri uunista tulleina.

Ants%20on%20a%20Log_1-normal.jpg