Ostin ison uunipannun, tarkoituksena käyttää sitä kakkuvuokana. Isojen kakkujen kasaaminen kääretorttulevyistä on kovin työlästä... Idea toimi loistavasti! Tein vuokaan kahdeksan munan kakun, ja se oli juuri sopiva. Tätä vuokaa siis käytän jatkossa isompien kakkujen tekoon. Mutta nyt en tosiaan ajatellut tehdä isoa kakkua, kun ei ole mitään juhlia. Tein siis pohjasta kaksi kakkua, pienen kotiin, ja vähän isomman töihin.
Ja koska kokeilumielellä oltiin muutenkin liikkeellä, selailin Ullan ihanaa kakkukirjaa. Päätin kokeilla pastillage-massan tekoa. Ja siitä sitten muovasin näihin kakkuihin koristeet. Olipa hauskaa hommaa! =)

1773280.jpg

Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuota hiekkaranta-ideaa, jota on monessa blogissa esitelty. Tuo auringonpalvoja on varmaan vasta ensimmäistä lomapäiväänsä viettämässä, niin kalpea on kaveri... =)
Siis joutsen, ukkeli ja nurmikko sekä iso vihreä (jonka piti esittää pensasta...) ovat pastillage-massaa. "Vesi on Flora Vispiä, hiekka keksinmuruja. Rannan kivet irtokarkkeja. Reunoilla Flora Vispi pursotus pallotyllalla. Välissä banaanimurskaa, ja omenamousse.
Tämä isompi menee siis töihin.
Tämä syötiin kotona.

1773276.jpg

Pieni joutsenlampi. Reunat suklaata, joutsen ja lumpeenlehdet pastillagea. Vesi Flora Vispiä. Samat täytteet kuin isossa kakussa.