Mun esikoinen täyttää tänään 16 vuotta. Meillä on juhlittu koko ilta, yläkerta on ollut täynnä teinejä...  Ilmoitin tytölle että juhlat ovat sitten hänen huoneessaan, ja tarjoilu on keittiössä seisovasta pöydästä. Hyvin toimi.

Tässä tarjoilut:

Lepakkoleivät

Lepakko-voileipiä.
Otin paahtoleivistä lepakko-muotilla paloja. Välissä palvikinkkua, kurkkua ja voileipäpikkelssiä. Päällä sulatejuustoviipale ja tilliä.

Rumat%20lepakot-normal.jpg

Kauhuteemaan sopi hyvin erittäin rumat lepakko-piparit. Kuorrutuksesta tuli liian löysää, ja se valui tosi rumasti piparien reunoille. Maku oli kuitenkin kohdallaan.

Booli_09-normal.jpg

Juomana myrkynvihreää boolia jossa kellui pääkalloja, ristikkäisiä sääriluita, ja jäinen käsi! Boolissa on kahta eri limonadia sekä hiukan vihreää elintarvikeväriä. Jääpalat ovat tuoremehusta jäädytettyjä.

Ruumisarkku_1

Ja sitten kakku.
Toiveena oli ruumisarkku. Ja sellaista tämä yrittää esittää. Tosin sieltä arkusta näyttää joku pyrkivän ulos....

Ruumisarkku_2

Ja jotain limaista sieltä näyttäisi myös valuvan.... (yök)

Ruumisarkku_3

Mutta on ainakin nättejä kukkia!  Silmänisku

 

Kakku on viiden munan kakkupohja. Välissä mansikka- ja valkosuklaamousset. Päällä marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta. Käsi ja käärme marsipaania. Valuva "lima" sokerikuorrutusta.

Tarjolla oli yhdelle vieraalle oma kakku (munaton ja gluteeniton) ja hänelle oli myös omat lepakkoleivät, mutta niistä ei tullut otetuksi kuvia.